Dijklandhoeve
Bij de oude deel van de Dijklandhoeve kan gereserveerd worden om de dag door te brengen. Willen jullie eerst inhoudelijk aan de slag, gecombineerd met een Lunch kookworkshop? Of stappen jullie liever op de tandem/fiets/E-bike voor de Streekbeleving Stadslanderijen?
De mogelijkheden bij deze locatie zijn hier eindeloos. De moestuin/pluktuin op eigen terrein, evenals de biologische boerderijwinkel zijn een extra aanvulling voor de gerechten die door jullie gemaakt zullen worden tijdens het koken. Want zeg nu zelf, verser dan van eigen bodem kun je het niet krijgen!
Vier thema’s voor koken op open vuur
Wij hebben o.a. vier thema’s waaruit je kan kiezen voor de buiten kookworkshops;
Seizoen, Stevig en Stoer, Lunch kookworkshop en ook een op maat gemaakte Streekbeleving langs de andere boeren van de Stadslanderijen is hier mogelijk.
Bij deze Streekbeleving Stadslanderijen ga je door de omgeving op tandems, een fiets/E-bike of E-chopper langs twee of drie lokale boeren om de verse producten op te halen.
En…iedere boer heeft zijn/haar eigen verhaal.
Na het bezoek aan de boer ga je als team verder naar de volgende boer.
Nieuwsgierig geworden?
Ieder thema is uniek op zijn eigen manier. Vraag ons gerust om advies als je twijfelt over de mogelijkheden voor een kookworkshop in Zwolle op deze kleinschalige locatie (max. 60 personen).
Wij denken graag met je mee voor de juiste invulling van jullie dag.